0771 118 299 events@arsnova.ro

FREEDOM DANCE FESTIVAL

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii și înregistrarea în concurs) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin după cum este detaliat mai jos.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizăm adresa de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Fundația de Jazz Balet Ars Nova are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele și prenumele, număr de telefon și adrese de livrare și facturare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să va opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre sau prin trimiterea unui mail la adresa: events@arsnova.ro

Dreptul de a vă modifica și șterge datele deținute de freedomdancefestival.ro

Freedom Dance Festival.com conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact înregistrate, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, prin trimiterea unui email la adresa: events@arsnova.ro

Există și date care nu pot să fie șterse. Comenzile plasate cât și datele oferite în scopul finalizării acestor comenzi vor fi stocate în siguranță pentru o perioadă de 10 ani de la data postării comenzii. Comanda în sine cât și datele oferite pentru finalizarea ei țin loc de contract de prestări servicii la distanță și se supun legilor fiscale în vigoare. Toate documentele fiscale trebuie păstrate pentru eventualele controale pentru o perioadă de 10 ani motiv pentru care aceste informații nu vor putea să fie șterse.

Conturile create pentru care nu sunt comenzi finalizate pot să fie șterse prin accesarea contului și bifarea opțiunii de ștergere cont. Odată bifată și acceptată opțiunea toate informațiile acestui cont vor fi șterse și nu vor putea să mai fie accesate de niciuna dintre părți.

Securitatea datelor

Ars Nova folosește datele cu caracter personal doar în următoarele situații:

 • pentru procesarea comenzilor și întocmirea facturilor fiscale aferente acestor comenzi
 • gestionarea și rezolvarea eventualelor probleme apărute în cazul comenzilor plasate sau a serviciilor aferente comenzilor și produselor comercializate
 • informații despre contul și statusul comenzilor
  în colaborarea cu serviciile de curierat pentru expedierea produselor. Numele, adresa și numărul de telefon vor fi oferite firmei de curierat pentru livrarea coletului
 • în comunicarea cu clientul
 • numărul de telefon folosit la înregistrare în concurs pentru expedierea de mesaje text cu diferite noutăți și oferte
 • trimiterea de newslettere, oferte speciale și informări. Adresa de email și numele vor fi folosite de MailChimp pentru expedierea de newslettere
 • scopuri statistice pentru a oferi o experiență cât mai bună în navigarea în cadrul magazinului online
 • solicitarea de review-uri pentru produsele achiziționate

Ars Nova NU folosește datele cu caracter personal în următoarele situații:

 • pentru operarea plăților online – Datele cu caracter personal sunt preluate și prelucrate exclusiv de operatorul de plăti în cazul acesta EuPlatesc.ro
 • prelucrarea plăților online. Acest aspect intră exclusiv în sarcina procesatorului de plăti online
 • expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.freedomdancefestival.com poate să renunțe la abonarea la newsletter chiar și după ce inițial a fost abonat.

Ars Nova poate stoca informații cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai bună în relația cu Clientul. Informațiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adrese de facturare și livrare, număr de telefon), Ip-uri și informații despre ISP-uri (Internet Service Provider – furnizorul serviciului de internet), cookie-uri (ex: Google, Facebook etc.), browserul de internet folosit pentru navigare (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.) cât și echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tabletă), data și ora la care siteul a fost vizitat, timpul petrecut în cadrul site-ului, cât și paginile care au fost vizualizate. Toate informațiile stocate vor fi folosite pentru siguranță și pentru statistici prin intermediul cărora încercăm să îmbunătățim experiența în cadrul magazinului online.

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe www.freedomdancefestival.ro implică o parolă.

Ars Nova nu își asumă răspunderea pentru eventualele defecțiuni care pot să pericliteze securitatea serverului pe care sunt găzduite datele. De asemenea  Ars Nova nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de orice terț, colaborator la care se poate ajunge prin diferite legături, indiferent de natura acestora în afara site-ului.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, va rugăm să ne scrieți un mail la adresa: events@arsnova.ro

Freedom Dance Festival. Romania 2021. Dance to new horizons

Freedom Dance Festival is the place to express yourself and go beyond your limits. Are you ready to dance to new horizons?